Filtrarea Vaporilor de Ulei mai Simpla ca Niciodata

Tehnologia X-CYCLONE® a fost dezvoltata pentru a elimina cheiltuielile inutile cu intretinerea tubulaturilor sau a echipamentelor aferente si pentru ca tu sa beneficiezi de o filtrare de pana la 99,9999 %, eliminand pericolul de incendii

Toate hotele si plafoanele REVEN sunt dotate cu tehnologia X-CYCLONE

Hotele si plafoanele premium de extractie a aerului din bucatariile profesionale, sunt dotate cu separatorul X-CYCLONE realizat 100% din INOX.

Asiguram o separare mecanica a vaporilor de ulei ajutandu-te sa iti reduci cheltuielile cu intretinerea tubulaturilor curatarea echipamentelor care au de suferit de la ulei.

Daca iti doresti o hota cu adevarat profesionala, atunci poti conta pe noi.

Contacteaza-ne !
0
Clienti Minunati…Momentan
0
Ani de Experienta si Inovatii
0
Generatia X-CYCLONE
0
Modele de Echipamente REVEN

Cum se Executa Separarea Mecanica a Particulelor in 4 Pasi Simpli

Aerul poluat cu aerosoli extras din bucatarie, circula in sistemul X-CYCLONE®.

Cand ajunge in sistemul X-CYCLONE®, fluxul de aer este accelerat in mod considerabil. Accelerarea produce o prima filtrare.

Fluxul de aer accelerat intens incepe sa se involbureze inauntrul sectiunilor de profil RXZ.

Fluxul vortexului de rotatie evacueaza aerosolii de aer.

Fluxurile vortexului de rotatie se ciocnesc de fluxurile de aer in non-rotatie la priza de aer a elementului de filtrare X-CYCLONE® bazat pe aerosoli.

Astfel rezultand intr-o aglomerare si o filtrare viitoare a particulelor aerosolilor.

Aerosolii filtrati in sistemul X-CYCLONE® se aduna pe suprafetele de profil RXZ si se scurg ca o masa fluida la baza acestui element, producand o autocuratire a elementelor.

Asta inseamna ca separatorul trebuie curatat dupa o perioada mai lunga de timp.

Simularea CFD a fluxului particulelor

Fluxurile de aer sunt continue şi nu pot fi demonstrate prin mijloace analitice. Singurul mod de a examina şi a clarifica aceste fluxuri este simularea prin dinamica computaţionalã a fluidelor (CFD)

Rentschler REVEN este singura companie din lume care a analizat atat fluxul de aer cat si traiectoria particulelor prin simularea CFD.

Fluxurile de aer sunt continue şi nu pot fi demonstrate prin mijloace analitice. Singurul mod de a examina şi a clarifica aceste fluxuri este simularea prin dinamica computaţionalã a fluidelor (CFD).

Tehnologia X-CYCLONE® este protejata de legile internationale ale brevetelor PCT, bazate pe un progres continuu al geometriei in spatiu.

In practica, sistemul este alcatuit din elemente rectangulare cu o grosime de 50 mm, care in timpul filtrarii se si autocurata in timp de lichidele separate mecanic se scurg in partea de jos. Astfel perioada de spalare a acestora se prelungeste.

In functie de procesul de productie separatoarele X-CYCLONE® se spala o data la 3-4 saptamani printr-o operatiune care dureaza maxim 5 minute, cu o perie, un agent de spalare si jet de apa.

Cere o oferta acum!

Rezistenta la foc si scantei

Testarea expunerii la foc in conformitate cu DIN 18869-5, DIN EN 16282-6 si UL 1046. X-CYCLONE este cea mai populara solutie pentru rezolvarea problemelor cu focul si scanteile.

In bucatariile profesionale atunci cand se gateste, in functie de tehnica folosita de fiecare bucatar, pot aparea flacari sau scantei care pot aprinde tubulatura imbacsita cu ulei care este foarte inflamabila. In cazul in care uleiul se aprinde in tubulatura de evacuare, flacarile se pot raspandi in intreaga cladire si se poate ajunge la o tragedie in doar cateva minute.

Pentru a preveni propagarea rapida a flacarilor, toate elementele de baza ale separatorului X-CYCLONE® sunt testate in conformitate cu standardele nationale si internationale.

Acesta este motivul pentru care elementele noastre de baza X-CYCLONE® respecta toate cerintele germane, europene si din America de Nord in ceea ce priveste capacitatea de blocare a flacarilor. Chiar si comportamentul acestora in medii explozive a fost testat si documentat.

Testarea expunerii la foc este in conformitate cu DIN 18869-5, DIN EN 16282-6 si UL 1046.

Testarea expunerii la foc conform EN 16282

X-CYCLONE® este in conformitate cu regulamentele de protectie

Protectia personalului si a masinilor. Tu decizi cat de importanti sunt pentru tine angajatii si sanatatea lor.

Fara angajati sanatosi, afacerea ta nu progreseaza!

Cercetarile stiintifice ce au dovedit faptul ca aerosolii aeropurtati ale caror picaturi ating un diametru de mai putin de 5.0 μm constituie un pericol sporit in domeniul sanatatii pentru personalul expus. Cand se inspira, particulele ajung in plamani si pot cauza boli respiratorii severe precum astm sau fibroza pulmonara.

Particulele fine sunt de asemenea factori de risc pentru diferite tipuri de cancer. Acestea nu patrund doar in organism prin tractul respirator, ele pot fi de asemenea ingerate prin esofag sau absorbite de piele.

Caracteristicile tehnologiei X-CYCLONE® si a hotelor premium REVEN

 • Instalare foarte usoara

 • Solutii flexibile

 • Constructie modulara

 • Realizate 100% din INOX

 • Curatare usoara

 • Senzor debit aer

 • Rezistenta la incendii

 • Cel mai mic consum de curent

 • Flux de aer analizat cu CFD

 • Tehnologii brevetate

 • Upgrade foarte usor

 • Garantie pe viata la INOX

 • Conforme cu Directiva Europeana ErP

 • Tehnologii de ultima generatie

 • 1500 euro economie anuala cu energia

 • Fabricate in Germania

 • Nu necesita mentenanta

 • Eficienta de pana la 99,9999%

Innovation Award 2013 a statului Baden-Württemberg

Consiliul Regional din Stuttgart a oferit locul 1 companiei Rentschler REVEN pentru dezvoltarea tehnologiei revolutionare X-CYCLONE® folosita la separarea mecanica a vaporilor de ulei si emulsii, in data de 21 noiembrie 2013 la Palatul Ludwigsburg.

Hotele si Plafoanele Premium REVEN care Folosesc Tehnologia X-CYCLONE®

Incepand de la 1000 m3/h debit de aer extras si filtrat, gama noastra de hote si plafoane premium asigura pana la peste 13.000 m3/h si nu numai. Noi am ascultat de clientii nostri si am integrat toate cerintele lor in cele mai performante hote si plafoane din lume. Putem spune ca acestea nu sunt construite doar de noi, ci si de clientii nostri.

Hote premium

Hote premium din inox pentru bucatarii comerciale folosite la colectarea aerului

vezi hotele premium

Plafoane extractie

Plafoane de extractie a vaporilor de ulei si fum, pentru bucatarii comerciale de mari dimensiuni.

vezi plafoanele de extractie

O parte din clientii care au ales hotele industriale REVEN

Clienti care au ales hotele premium REVEN

Alatura-te Clientilor REVEN Multumiti!

Cere o oferta