Filtrarea Vaporilor de Ulei si Emulsie mai Simpla ca Niciodata

Tehnologia X-CYCLONE® a fost dezvoltata pentru a elimina cheltuielile inutile cu consumabilele si pentru ca tu sa beneficiezi de o filtrare de pana la 99,9999 %

Toate echipamentele REVEN sunt dotate cu tehnologia X-CYCLONE

In industria de prelucrare a metalelor folosim un separator X-CYCLONE realizat dintr-o ramă de INOX iar elementele RXZ din aluminiu doarece nu trebuie sa fie 100% din inox ca si la bucatariile profesionale.

Acesta se foloseste in toate procesele unde apar probleme cu vaporii de ulei, emulsie si alte fluide. Asiguram o separare mecanica a particulelor in suspensie, eliminand astfel consumabilele (filtrele HEPA, bureti, material filtrant, etc).

Daca ai probleme cu vaporii de ulei sau emulsie, poti conta pe noi.

Contacteaza-ne !
0
Clienti Minunati…Momentan
0
Ani de Experienta si Inovatii
0
Generatia X-CYCLONE
0
Modele de Echipamente REVEN

Cum se Executa Separarea Mecanica a Particulelor in 4 Pasi Simpli

Aerul poluat cu aerosoli extras din masinile de prelucrare circula in sistemul X-CYCLONE®.

Cand ajunge in sistemul X-CYCLONE®, fluxul de aer este accelerat in mod considerabil. Accelerarea produce o prima filtrare.

Fluxul de aer accelerat intens incepe sa se involbureze inauntrul sectiunilor de profil RXZ.

Fluxul vortexului de rotatie evacueaza aerosolii de aer.

Fluxurile vortexului de rotatie se ciocnesc de fluxurile de aer in non-rotatie la priza de aer a elementului de filtrare X-CYCLONE® bazat pe aerosoli.

Astfel rezultand intr-o aglomerare si o filtrare viitoare a particulelor aerosolilor.

Aerosolii filtrati in sistemul X-CYCLONE® se aduna pe suprafetele de profil RXZ si se scurg ca o masa fluida la baza acestui element, producand o autocuratire a elementelor.

Asta inseamna ca separatorul trebuie curatat dupa o perioada mai lunga de timp.

Simularea CFD a fluxului particulelor

Fluxurile de aer sunt continue şi nu pot fi demonstrate prin mijloace analitice. Singurul mod de a examina şi a clarifica aceste fluxuri este simularea prin dinamica computaţionalã a fluidelor (CFD)

Rentschler REVEN este singura companie din lume care a analizat atat fluxul de aer cat si traiectoria particulelor prin simularea CFD.

Fluxurile de aer sunt continue şi nu pot fi demonstrate prin mijloace analitice. Singurul mod de a examina şi a clarifica aceste fluxuri este simularea prin dinamica computaţionalã a fluidelor (CFD).

Tehnologia X-CYCLONE® este protejata de legile internationale ale brevetelor PCT, bazate pe un progres continuu al geometriei in spatiu.

In practica, sistemul este alcatuit din elemente rectangulare cu o grosime de 50 mm, care in timpul filtrarii se si autocurata in timp de lichidele separate mecanic se scurg in partea de jos. Astfel perioada de spalare a acestora se prelungeste.

In functie de procesul de productie separatoarele X-CYCLONE® se spala o data la 2-3 saptamani printr-o operatiune care dureaza maxim 5 minute, cu o perie, un agent de spalare si jet de apa.

Cere o oferta acum!

Rezistenta la foc si scantei

Testarea expunerii la foc in conformitate cu DIN 18869-5, DIN EN 16282-6 si UL 1046. X-CYCLONE este cea mai populara solutie pentru rezolvarea problemelor cu focul si scanteile.

In procesele de fabricatie si de finisare din ingineria mecanica, se gasesc concentratii mari de aerosoli foarte inflamabili, care de foarte multe ori trebuie extrasi si separati. In cazul in care aerosolii se aprind in tubulaturile de evacuare, flacarile se pot raspandi in intreaga cladire si se poate ajunge la o tragedie in doar cateva minute.

Pentru a preveni propagarea rapida a flacarilor, toate elementele de baza ale separatorului X-CYCLONE® sunt testate in conformitate cu standardele nationale si internationale.

Separatoarele REVEN® X-CYCLONE® de ceata de ulei trec cu succes testele de explozie.

Acesta este motivul pentru care elementele noastre de baza X-CYCLONE® respecta toate cerintele germane, europene si din America de Nord in ceea ce priveste capacitatea de blocare a flacarilor. Chiar si comportamentul acestora in medii explozive a fost testat si documentat.

Testarea expunerii la foc conform EN 16282

Vezi pe Youtube

X-CYCLONE® este in conformitate cu regulamentele de protectie

Protectia personalului si a masinilor. Tu decizi cat de importanti sunt pentru tine angajatii si sanatatea lor.

Fara angajati sanatosi, afacerea ta nu progreseaza!

Cercetarile stiintifice ce au dovedit faptul ca praful fin si aerosolii aeropurtati ale caror picaturi ating un diametru de mai putin de 5.0 μm constituie un pericol sporit in domeniul sanatatii pentru personalul expus. Cand se inspira, particulele ajung in plamani si pot cauza boli respiratorii severe precum astm sau fibroza pulmonara.

Particulele fine sunt de asemenea factori de risc pentru diferite tipuri de cancer. Acestea nu patrund doar in organism prin tractul respirator, ele pot fi de asemenea ingerate prin esofag sau absorbite de piele.

Eventuale daune aduse instalatiilor si masinariilor sensibile, cladirilor si mediului trebuie totodata mentionate.

Caracteristicile tehnologiei X-CYCLONE® si a echipamentelor REVEN

 • Instalare foarte usoara

 • Solutii flexibile

 • Constructie modulara

 • Realizate 100% din INOX

 • Curatare usoara

 • Fara consumabile

 • Geam inspectie nivel ulei separat

 • Indicator curatire filtre

 • Senzor debit aer

 • Contor de ore

 • Rezistenta la incendii

 • Cel mai mic consum de curent

 • Flux de aer analizat cu CFD

 • Comutator energie ON/OFF

 • Tehnologii brevetate

 • Upgrade foarte usor

 • Garantie pe viata la INOX

 • Eficienta de pana la 99,9999%

 • Conforme cu Directiva Europeana ErP

 • Compatibile cu toate utilajele

 • Disponibile in mai multe culori

 • Tehnologii de ultima generatie

 • Amortizare investitie in aprox. 17 luni

 • 2000 euro economie anuala cu energia

 • Fabricate in Germania

 • Protectie motor suprasarcina

 • Nu necesita mentenanta

Innovation Award 2013 a statului Baden-Württemberg

Consiliul Regional din Stuttgart a oferit locul 1 companiei Rentschler REVEN pentru dezvoltarea tehnologiei revolutionare X-CYCLONE® folosita la separarea mecanica a vaporilor de ulei si emulsii, in data de 21 noiembrie 2013 la Palatul Ludwigsburg.

Echipamentele Premium REVEN care Folosesc Tehnologia X-CYCLONE®

Incepand de la 500 m3/h debit de aer filtrat, gama noastra de echipamente asigura pana la 80.000 m3/h si nu numai. Noi am ascultat de clientii nostri si am integrat toate cerintele lor in cele mai performante echipamente din lume. Putem spune ca acestea nu sunt construite doar de noi, ci si de clientii nostri.

X-CYCLONE® seria C

Seria C este cel mai vandut echipament in special pentru CNC-uri. Se foloseste la filtrarea vaporilor de ulei, emulsie si alte fluide

Volum extractie: 500 – 5.000 m3/h

vezi echipamentul

X-CYCLONE® seria CR

Seria CR are in plus tehnologia REVEX cu spalare interna. Acesta se foloseste la procesele unde se filtreaza pulberi fine sau lipicioase

Volum extractie: 800 – 5.000 m3/h

vezi echipamentul

X-CYCLONE® seria CE

Seria CE are este dotat cu cele mai perfomante filtre electrostatice. Se foloseste la eliminarea particulelor de ulei foarte mici si a fumului

Volum extractie: 1.000 – 2.500 m3/h

vezi echipamentul

X-CYCLONE® seria RJ

Seria RJ se foloseste la filtrarea vaporilor de ulei si emulsie. Are dimensiuni mai mici iar elementele X-CYCLONE sunt dispuse circular.

Volum extractie: 400 – 1.400 m3/h

vezi echipamentul

X-CYCLONE® seria RKV

Seria RKV-1 se foloseste la prefiltrarea vaporilor de ulei si emulsii din sisteme centralizate. Se monteaza in pozitie orizontala sau verticala.

Volum extractie: 500 – 5.000 m3/h

vezi echipamentul

X-CYCLONE® seria RK2

Seria RK2 se foloseste la filtrarea vaporilor de ulei si emulsie, putand fi montat pe tubulatura sistemului centralizat de evacuare.

Volum extractie: 1.200 – 10.000 m3/h

vezi echipamentul

X-CYCLONE® seria RK2

Seria RK2 se foloseste la filtrarea vaporilor de ulei si emulsie, putand fi montat pe tubulatura sistemului centralizat de evacuare.

Volum extractie: 1.200 – 10.000 m3/h

X-CYCLONE® seria RKM

Seria RKM se foloseste ca si sistem centralizat pentru filtrarea aerului industrial pentru debite foarte mari de aer din industria de productie.

Volum extractie: 5.000 – 80.000 m3/h

X-CYCLONE® seria RKMR

Seria RKMR este un sistem centralizat de filtrare a vaporilor de ulei sau emulsie cu spalare automata pentru debite foarte mari de aer.

Volum extractie: 5.000 – 80.000 m3/h

X-CYCLONE® seria RKE

Seria RKE este un echipament electrostatic pentru eliminarea vaporilor de ulei si a fumului din tubulaturi putand fi folosit in combinatie cu alte echipamente.

Volum extractie: 1.200 – 10.000 m3/h

X-CYCLONE® seria RKUV

Seria RKUV este un echipament cu ultraviolete folosit la eliminarea mirosurilor organice si sintetice prin oxidare UV din industria de prelucrare, bucatarii comerciale, etc.

Volum extractie: 800 – 4.800 m3/h

X-CYCLONE® seria RKGN

Seria RKGN este un echipament folosit la eliminarea mirosurilor organice prin oxidare din industria de prelucrare,  bucatarii comerciale, brutarii industriale si altele.

Volum extractie: 800 – 7.200 m3/h

Ne iubim clientii, iar ei ne iubesc pe noi.

Suntem dedicati in totalitate clientilor nostri. Cand cumperi un echipament REVEN dotat cu tehnologia X-CYCLONE, nu trebuie sa iti faci griji pentru suport. Din Timisoara, in toata tara iti stam la dispozitie, oferindu-ti servicii premium complete.

“Acum Detinem cea mai Buna Tehnologie.”

“Inainte sa achizitionam primul echipament REVEN, am fost putini sceptici deoarece nu am crezut ca este adevarat ce ni s-a prezentat la prima intalnire. Dupa ce a sosit echipamentul si l-am testat, ne-am dat seama ca nu este doar marketing. Am primit exact ce ni s-a promis! “ – Valentin – Hawle H

Alatura-te Clientilor REVEN Multumiti!

Cere o oferta